Seisomatyöpisteen matto StandUp Orginal

Seisomatyöpiste matto

Seisomatyöpisteeseen on kehitetty seisomatyötä helpottava matto. Matossa on paksuutta ja joustavuutta, joka tekee seisomisesta pehmeämpää. Matto antaa mahdollisuuden vaihdella painopistettä jalalta toiselle. Painopisteen vaihtelu saa selän liikkeeseen ja aineenvaihduntaa välilevyille. Pitkään paikoillaan seisominen käy selälle rasittavaksi ja voi aiheuttaa kipeytymistä ja kramppeja. Matto on tehty kulutusta kestäväksi ja materiaalit ovat laadukkaita. Mattoon saa mukaan ripustuskoukun, jolla maton saa roikkumaan työpöydän reunaan, pois siivoojien tieltä.

StandUp on pehmeä, vaimentava ja kuormitusta vähentävä ergonominen työpistematto. Tyylikkään ja luistamattoman tekstiilipinnan neljä eri väriä sulautuvat hyvin toimistojen, vastaanottojen ja myymälöiden seisomatyöpisteiden yhteyteen.

Tuotetiedot: Yläpinta kulutuksenkestävää ja likaa hylkivää polypropeenia. Alapinta pehmeää ja joustavaa vinyyliä. – Mitat: 770 x 530 mm, paksuus 16mm -Hoito:harjaus,imurointi,pesu miedolla puhdistusaineella – Värit: musta, harmaa, punainen ja sininen. Lisävaruste: ripustuskoukku.

Video Stand Up: https://www.youtube.com/watch?v=l1mwR2js0UY

Pyydä tarjous!

Nimi/yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Lukumäärä

Mikäli haluat tarjouksen useammasta tuotteesta, käytä tätä lomaketta.