Salli SwingFit satulatuoli

Satulatuoli Salli SwingFitSatulatuoli Salli SwingFit

Aktiivista istumista monipuolisin säädöin. Keinumekanismin ansiosta treenaat Salli SwingFitillä huomaamattasi koko päivän! Liikkuva istuin mukailee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Kaksiosainen liikkumista mukaileva istuin aktivoi myös lantionpohjan lihaksia. Päivän paras kuntolaite niin miehille kuin naisillekin!

Liikkuva istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kaksiosaisen SwingFit tuolin etuna on parempi ilman kierto ja istuin on siten viileämpi istua. Kahdesta osasta tehty istuin antaa mahdollisuuden työntää lantiota eteenpäin istuttaessa ja aikaan saada seisomaryhdin kaltaisen ryhdikkyyden.

SwingFit tuoleissa voidaan istuinpuolikkaita säätää suhteessa toisiinsa. Säätö auttaa muokkaamaan istuinta omalle anatomialle sopivaksi. Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä. Istuin nahkaa (16 väriä) tai keinonahkaa. Kaasujousen väri kromi tai musta. Tuoliin ei suositella liitettäväksi lisäosia. Tuolin kokonaispaino 10,5 kg, istuimen 7,5 kg. Takuu verhoilulle 2  vuotta ja rakenteelle ja mekanismeille 10 vuotta.

Pyydä tarjous!

Nimi/yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Lukumäärä

Mikäli haluat tarjouksen useammasta tuotteesta, käytä tätä lomaketta.