Keinonahat ja ESD suojatut kangasvärit.

Keinonahkaverhoilut
VerhoilumateriaalitSalli Satulatuoleja on saatavilla erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla työtehtävän vaatimien erikoistarpeiden mukaan. Normaaliin toimistokäyttöön suosittelemme hengittävää ja kestävää aitoa nahkaa ja laboratoriokäyttöön desinfioitavaa keinonahkaa. Teollisuuden erikoistarpeisiin on saatavilla palo- tai kosteussuojattuja kangashuppuja. Antistaattiset ESD-materiaalit toimivat parhaiten elektroniikkateollisuudessa.

Tuoli on helppo verhoilla myös uudelleen, mikä tekee Sallista todella pitkäikäisen kumppanin. Lisäksi tuoliin on saatavilla erillinen irrotettava suojahuppu, joka suojaa istuimen kiinteää verhoilua lialta, kosteudelta ja kipinöiltä. Suojahuppua on saatavilla sekä yksi- että kaksiosaisille istuimille.

Verhoilu- ja suojahuppuvaihtoehdot

  • Skandinaavinen A1-, A2- tai A3-laatuinen naudan nahka
  • Desinfioitava keinonahka
  • Antistaattinen ESD-kangas
Lisäksi suojahuppuja myös näistä materiaaleista
  • 100 % puuvilla (musta)
  • Palosuojattu nukkakangas, 100 % polyesteri (tumma sininen)
  • Palo- ja antibakteerikäsitelty kangas, jossa vesihöyryn kestävyys 800 g/m², kangas 100 % polyesteria päällystettynä 100 % polyuretaanilla (musta, valkoinen)

Tuolisi voidaan verhoilla myös itse valitsemallasi verhoilumateriaalilla.

Värivaihtoehdot

Mikä on lempivärisi? Mikä väri soveltuisi parhaiten sisustukseesi? Kaikki Salli Satulatuolit valmistetaan merkkitilauksina juuri sinun toiveidesi mukaan.

Pyydä tarjous!

Nimi/yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Lukumäärä

Mikäli haluat tarjouksen useammasta tuotteesta, käytä tätä lomaketta.