Aktiivituoli/tasapainoistuin Ongo Classic

Ongo kuvia 237

Nykyajan eläminen tarkoittaa liikkuvuutta, muutosta ja lisääntyvää työn määrää. Kaikki ympärillämme liikkuu. Ainoa asia, joka pysyy paikallaan, on me itse. Yhteiskuntamme on yhä enenevissä määrin istuva yhteiskunta.
ONGO® –hyppää selkään & liiku. ONGO®:n periaatteena on saada meidät liikkeelle. Tavoitteemme: tehdä liikunnasta osa arkea helposti ja hauskasti, ja parantaa ihmisten hyvinvointia ja energiatasoa, ilmanstressiä.
Ajaton muotoilu, poikkeuksellinen ammattitaito ja korkealaatuiset materiaalit näkyvät kaikessa, mitä ONGO® on kehittänyt.

Ihmiset viettävät suuren osan ajastaan nykyisin istuvassa asennossa – siitäkin huolimatta, että ihmiskeho on tarkoitettu liikkumiseen.

ONGO®Classic –istuin asettaa nämä näennäisesti ristiriitaiset tarpeet tasapainoon. Voit luonnollisestikin istua siinä, mutta voit myös liikkua siinä. Istuimen kaareva pohja reagoi painon muutoksiin, aktivoiden samalla kehon lihakset. ONGO®Classic –istuimen jalkaan rakennettu kuulaura antaa jokaisesta liikkeestä akustista palautetta.

Matala, korkeudensäätö 42-64cm

Korkea, korkeudensäätö 55-77cm

ONGO Classic esite (PDF)

Pyydä tarjous!

Nimi/yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Lukumäärä

Mikäli haluat tarjouksen useammasta tuotteesta, käytä tätä lomaketta.